888poker предлага 1 милион долара награда в Money Grab промоция

cards-316501_640

Онлайн покер сайтове често дават шанс на своите играчи да направят парите, с които да променят живота си напълно.

PokerStars, например има своята „PokerStars те прави милионер“ програма, която посочва различните начини, по които играчите могат да спечелят награда от 1 милион долара, че даже и повече.

Сега е ред на 888poker да „блесне” със своята промоция за 1 милион долара с „Million Dollar Money Grab.“ Това е конкурс, който ще даде на играчите шансът да печелят до 1 милион долара, въпреки че за успеха ще се изисква една невероятна комбинация от умения и късмет.

За да извървят пътя до джакпота в размер на 1 милион, играчите ще трябва да играят във фрийрол турнирите, които се провеждат ежедневно на сайта.

Ако играч оглави един от тези турнири, той не само ще спечели най-високата парична награда, но също така ще бъде удостоен с два златни чипа. Всички играчи завършили в топ 100 на турнир, ще получават по един златен чип.

Но има една уловка – ако играч завърши извън топ 100 само в един от тези турнири, резултатът му от златни чипове до момента ще бъде нулиран, което означава, че ще трябва да започне всичко от начало.

Парични награди ще започват от 10 долара за три чипа, като след това ще се увеличават до 50, 200, 1.000, 3,000, 10,000 и 100,000 за всеки допълнителен златен чип, при положение, че няма отпадане от челната стотица.

Участниците обаче няма да могат да  участват в неограничен брой от тези турнири. Освен това,  записването за турнир става, като се играе в сайта, регистрират се сметки или чрез извършване на депозит.

В допълнение има „Gold Chip Spin Game“, която може да се играе всеки ден и ако играчът има достатъчно късмет, ще има възможността да спечели допълнителни награди.

Всеки ден, през периода на промоцията, ще се провеждат по 3 Money Grab турнира, като това ще продължи до 14-ти юли.

В зависимост от броя на играчите във всеки отделен фрийрол, шансовете на играч събрал значителен брой златни чипове да спечели наградата от един милион долара, може да варират.

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023