Charlie Carrel е най-новият покер милионер!

gambling-587996_640

Младият Charlie Carrel остави своя отпечатък в историята на покера, след като победи Imad Derwiche, с което спечели първата награда в European Poker Tour, който се проведе в околностите на Монте Карло. Едва на 21 години, той се пребори за първата награда, чийто размер възлиза на 1,114,000 Евро.

Това е впечатляващата победа на един млад мъж. Едва на осемгодишна възраст, той се научава да играе Файф кард дроу, в сайт за онлайн залагания. И тринадесет години по-късно, той напуска Монте Карло като милионер. Възрастта в покера наистина не е бариера пред талантите, тъй като победителят в EPT Main Tour, е двадесетгодишният Адриан Матеос. От друга страна, 55- годишният Ерик Сайдел напуска Монте Карло с най-голямата награда, която е в размер на 2,015,000 Евро.

Историята на Carrel е впечатляваща и поради друга причина. Не само заради ниската му възраст и ранното му увлечение по играта. Той прави пробив в момент, който повечето анализатори биха определили като най-трудния, в който някой може да се изяви като професионален покер играч. И все пак Carrel го направи, при това действайки по правилата на старата школа в покера.

Не може да се отрече, че този младеж обича играта. Той депозира 15 долара в своя онлайн акаунт, които увеличива до 500 000, играейки онлайн. След печалбите в игрите, той се впуска във виртуалните турнири и така печели Sunday Million. Вероятно така придобива увереността да изпита уменията си и в турнир наживо, и заявява участието си в Grosvenor United Kingdom Poker Tour.

Сегашното му участие обаче е най-сериозното предизвикателство за младия играч – той си тръгва „първи измежду първите седем”.

Наред с това, прави планове да завърши образованието си. След тази победа, може би ще промени намеренията си и ще се концентрира над играта, докато е в стихията си.
Защото, оглавявайки турнир, в който съревнованието е между 215 участници, няма как да бъдем на друго мнение.
На финалната маса имаше и други силни участници, но на практика реална конкуренция за първото място, беше единствено Imad Derviche.
Заслужената победа на Carrel, освен, че сигурно е подобавaщо отпразнувана, със сигурност е само началото на една много ярка кариера.

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023