Футболни прогнози за 17.1.2015 от Англия и Италия

Футболни предвиждания за 17.1. 2015 от Италия и АнглияФутболни предвиждания за 17.1. 2015 от Италия и Англия

Висшата Лига както винаги ще е доста конкурентна до своя край. Ето за това при нея прогнозите са винаги интересни.

Палермо – Рома

Италия Серия А
Старт 21.45
Прогноза над 2,5 гола в мача @ 1.90

Единственият човек за Палермо, който е под съмнение е най-важният в отбора- Паоло Дибала. Той страда от проблем с мускулите. Рома може да излезе с един доста конкурентен отбор, въпреки играчите, които не заминават за Палермо. Основни играчи напред са Радя Нинголан и Даниеле Де Роси. Имало е над 2,5 гола в последните 6 мача на Палермо в серия А. Палермо са отбелязали поне 2 гола в последните си 6 срещи в серия А.

Отличната серия резултати на Палермо обаче приключи последния път, но те не пропуснаха да се позабавляват, мака и да загубиха с 4-3 от Фиорентина. Мачът срещу Лацио изтъкна някои проблеми в отбора на Рома, които асоциираме с отсъствието на някои ключови играчи. Голям е шансът да видим много голове в двете половини на терена.

Куинс Парк Рейджърс – Манчестър Юнайтед

Англия Висша Лига
Старт 17.00
Прогноза Манчестър Юнайтед и над 2,5 гола в мача @ 2,37

Списъкът с контузии на Манчестър Юнайтед, Може да бъде наречен най-благоприятни за целия сезон. Ашли Йънг е единственият, който със сигурност ще пропусне срещата.

Тестовете на Шоу, Блинд и Фелайни бяха минати успешно миналата седмица, докато Рохо и Рафаел ще се надяват да са в кондиция за Лотус Роуд. Манчестър Юнайтед  са печелили последните си 6 мача срещу QPR във всички състезания. Ман. Юн. Са отбелязали поне 2 гола в последните си 5 игри срещу QPR. Трудно е да се каже коя е най-добрата единайсетица и за двете страни, особено в случая на гостите, но Манчестър имат толкова страхотни играчи, че всичко друго, освен победата, ще е нисък резултат. Това, че QPR домакинстват има дава шансове да се борят за победата, но това определено ще е най-тежката им среща на Лотус Роуд от всички.

 

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2024