Футболни прогнози за 18.1.2015 от Англия и Купата на Африка

Футболни прогнози за 18.01

Започваме седмицата с футболно предвиждане от Купата на Африка

Евертън – Уест Бромич

Англия Висша Лига
Старт 22.00
Прогноза – Двата отбора да отбележат гола @ 1.90

Роберто Мартинез, ще трябва много да внимава с прекомерното натоварване на играчите си, след като преминаха през 120 минути игра за купата в средата на седмицата. Освен това, играчите трябваше да са 10, и то за цели 64 минути във въпросния мач срещу Уест Хям. След срещата им с Уест Бромич, която доведе до тяхната трета победа у дома за сезона, треньорът Тони Пулис е съмнително да направи много промени за пътуването си до Евертън.

Евертън биха били фаворити в този мач, самият факт, че играта ще се играе на Мърсисайд е достатъчен. След техните подвизи за купата в средата на седмицата обаче, умората оказва влияние посредством големия брой контузени играчи.

Като добавим и факта, че играчите на Уест Бромич ще продължават да се стремят да се харесат на своя нов мениджър Тони Пулис, може да се каже, че феновете им могат да пътуват на запад с оптимистични намерения.

Гана – Сенегал

Африка Купа на Нациите
Старт 18.00
Прогноза над 2,5 @ 2,40

Сайдо Мане ще бъде голямата загуба на Сенегал, очаквайки да пропусне първата двойка срещи, заради контузия. Хенри Сайвет е очевидният заместител, но кога мениджърът Алайн Гиресе ще реши кой от своите талантливи нападатели да избере, още се очаква.

Въпреки песимизма около отбора за бъдещето им в турнира, се вижда, че Гана може да опровергае това. Сенегал, без Мане  ще е с липсващата връзка между халфовата линия  и атаката, правейки шансовете им за отбелязване на гол още и още по-малки. Гана често се бори срещу добри отбори и печели, определено прави интересна игра за зрителите. Аврам Грант изпробва нова формация в приятелските срещи преди в турнира, играейки с 3-ма отзад, така че е вероятно да видим резултати от тази тактика, когато израелтянинът  ще се опита да извади някакви точки за отбора си

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023