Краснодар – Спарта Прага – Лига Европа

Краснодар - Спарта ПрагаДнес ще се изиграят срещите реванши от турнира Лига Европа, като в един от сблъсъците на стадион „Кубан“ местният Краснодар приема тима на Спарта Прага, при резултат 1:0 в полза на гостите от първият мач. Руснаците ще имат да наваксват гол пасив, но пък чехите не са сред най-силните възможни гости, така че ни очаква една истинска футболна битка.

Наставника на домакините Олег Кононов, ще може да разчита на всичките си звезди, като се очаква в нападение да започнат Ари и Вандерсон, подпомагани от Жоазиньо, Павел Мамаев, Рикардо Лаборде и Маурисио Перейра. В защита пък ще бъдат Рагнар Сигурсон, Щефан Стандберг, Андреас Гранквист и Николай Марков, а вратар Станислав Критсюк.

Гостите от Прага в последните години доказват, че са корав отбор, а голът преднина от първият сблъсък им дава увереност и сега ще се стремят да пазят вратата си суха. Мениджъра Зденек Счасни разполага с добри и опитни футболисти, каквито несъмнено са Бьорек Доцкал, Радослав Ковач, Давид Лафата, Лукаш Жулиш, Марек Матейовски и Маркус Щайнхофер.

Краснодат и Спарта Прага имат общо 3 мача помежду си, като са си разделили по 1 победа и 1 сблъсък е завършил наравно. Това показва, че силите са изравнени, което пък е предпоставка за интересен и оспорван двубой тази вечер. Разбира се, в подобни моменти публиката е много важна, а на своят стадион „Кубан“, руснаците показаха, че се чувстват доста добре и със сигурност ще гонят победата.

Начален час: 20:00

Прогноза: 1

Коефициент: 2.00Спортингбет

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023