Кристиано Роналдо се присъединява към отбора SportStars на PokerStars?

Cristiano-Ronaldo-PokerStars-Team-SportStars

Не, не разбирайте погрешно, че футболната звезда Кристиано Роналдо е вече спонсориран като спортист на TeamSportStar на PokerStars. Към момента като такъв към тийма на покер мрежата е, приключилата с активната си спортна кариера, бразилска футболна легенда…също Роналдо.Този Роналдо, който е на второ място по брой на вкарани голове в историята на Световната купа и който от 2013 г. е към PokerStars.

Носят се слухове обаче, че по-младият Роналдо също е на път да се присъедини към отбора SportStars на PokerStars.

Роден в Португалия, Кристиано Роналдо е само на тридесет години, но може би към този момент е най-голямото име във футбола, като „двигател” на Реал Мадрид.

След като отбеляза хетрик през уикенда и отборът му надви Севилия с 3:2, футболистът се насочи към друга игра – покера.
Той се появи на снимка във Фейсбук, Туитър, Инстаграм, на която противникът остава неизвестен, но коментарът на Роналдо гласи „ Добро време за любимата ми ръка”.

Въпреки, че не споменава с кого играе и каква е била „ръката” на опонента му, от снимката е видно, че Роналдо използва чипове – марка на PokerStars. Което от своя страна даде повод на мнозина да спекулират с това, че може би футболистът е на път да се превърне в най-новия член на екипа на SportStars.

Със своите 35 000 последватели в Туитър, 102 милиона харесвания въс Фейсбук и близо 17 милиона инстаграм фенове, действията на високоплатения футболист не са случайни.
Въпросът е обаче следният: може ли PokerStars да си го позволи?

Според Форбс, Кристиано е спечелил $ 80,000,000 през 2014 г., което го поставя на второ място по печалба, след Флойд Мейуедър, безспорен шампион по бокс, който спечели повече от 100 милиона долара миналата седмица в срещата, която мнозина описват като „Борбата на века.“

Кариерата и успехът на футболиста карат мнозина да се чудят дали PokerStars могат да си позволят знаменитост от такъв ранг. Но може би сделката няма чисто финансов характер за Роналдо, тъй като на пръв поглед той има всичко. По-скоро ще се окаже, че покерът е начинът по който звездата се разтоварва.

През 2010 г., специалистът Дан Кейтс, по-известен като „jungleman12“ на Full Tilt, разказва как е получил обаждане от Кристиано, който е пожелал да играе пот-лимит Омаха. Кейтс споделя следното:
„Играхме най-вече за забавление. На пот-лимит сесия по 1- 2 щатски долара. Той ме победи за около осем входни такси.”

При състояние, което се оценява на над 500 милиона долара, смело може да се каже, че за Роналдо покер залози от 1 и 2 щатски долара са само за удоволствие, но не и с цел финансова печалба. Предвид факта, че често е критикуван за това, че е „надут” може би участието му световната покер мрежа е по-скоро въпрос на его, след като не е въпрос на финанси.

Само през юни миналата година, той подписа договор с Найк за 15,7 милиона щатски долара на година. Този договор бе предшестван от сделка за 8.100 милиона щатски долара на година. Също с любезното съдействие на Найк.

Впечатляващ за женските му фенове е фактът, че Роналдо заменя Дейвид Бекъм (който навърши 40 години) като лице на Армани през 2010 г., а за мъжете, които му симпатизират това, че той има милиони долари от сделки с производителя моторни масла Кастрол.

В действителност, той е толкова богат, че отхвърли оферта за 3.35 милиона за един ден фотосесия, защото тя в конфликт с обучението му.

Въпросът, който остава обаче е, дали Рафаел Надал не трябва да има готовност да играе втора цигулка в отбора на SportStars на PokerStars?

Предстои да разберем…

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023