Официално!Кристиано Роналдо се присъединява към Team Sports Stars

cards-19080_1280

Вече съвсем официално Кристиано Роналдо е най-новото попълнение в Team Sports Stars на PokerStars, към който в момента се причисляват Неймар младши, Рафаел Надал и (другия) Роналдо.

Слуховете са още от началото на месеца, но след като Неймар подписва с PokerStars , предположенията са, че е било коментирано грешното име.

Всичко започва, след като снимка на Роналдо е качена в социални мрежи. На нея, той играе покер, като използва чипове с марката на PokerStars.

На 27 май Роналдо обяви във Фейсбук профила си, че партньорството е вече факт.

„Харесва ми да играя на страната на печелившите и PokerStars е идеалният партньор за мен“, заявявя настоящият световен футболист на годината.

„Като марка, те винаги търси начини да се подобрят и да бъдат конкурентни, а аз като спортист наистина уважавам този факт“, продължава той. „Започнах да играя покер преди няколко години. Обичам конкуренцията, стратегията и забавлението. Въпреки, че футболът е моят свят, покер винаги е била моята игра. Изключително съм развълнуван от присъединяването си към отбора. „

Като имате предвид, че Роналдо е с най-следвания профил във Фейсбук – броят на феновете му там наброява 103 милиона, можете да си представите какъв невероятен PR е това за PokerStars. В рамките само на три часа, новината е прочетена от повече от 1.3 милиона души.

Мнозина се чудят каква ли е сумата, която ще получи футболистът за присъединяването си към “Team Sports Stars”. И дали всъщност парите са неговият мотив, след като приходите му през изминалата година са в размер на 80,000 милиона долара?

„Роналдо е част от новото поколение на глобалните суперзвезди спортисти, които работят усилено, играе умно и насърчават своите фенове“, казва председателят на Amaya и главен изпълнителен директор David Baazov. “ Горди сме, че Роналдо и колегата му Неймар младши – също един елитен играч, избраха да направят PokerStars свой партньор и да споделят любовта си към играта на покер с многобройните си фенове.“

Предстои PokerStars да организират турнири, където най-добрият световен футболист ще се състезава срещу членове на Team PokerStars Pro, както и срещу селекция от много щастливи фенове.

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023