Прогноза за Базел – Грасхопърс – Швейцария

Прогноза за Базел - ГрасхопърсДнес е последният кръг от швейцарската Суперлига, където Цюрих и Лугано са замесени в битката за оцеляване, а Грасхопърс, Люцерн и Сион се борят за участие в Лига Европа. Ние от Прогнози24 ще анализираме срещата между Базел и Грасхопърс.

Домакините от Базел отдавна са шампион с убедителна преднина от цели 17 точки, но въпреки това продължават да играят на високо ниво и да побеждават всеки съперник. За 35 мача те имат 26 победи, 5 равенства и само 4 загуби, като са отбелязали 88 гола и са допуснали 37. Това е най-титолованият отбор в страната, а и трябва да признаем, че разполагат с най-голям бюджет и впечатляващи футболисти, които не веднъж са се доказвали в Евротурнирите.

Грасхопърс също са от славните швейцарски отбори, но сега участието им в Лига Европа е заложено на карта, тъй като те имат 50 точки, отреждайки им 4-о място, но при евентуална загуба днес и победа на Сион, те ще загубят мястото си в Евротурнирите. Като гост тима има 5 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 29:35, което не е много обнадеждаващо. Все пак в тима има класни играчи от ранга на Марко Башич, Ким Калстрьом, Александър Барт, Филип Сендерос, Георги Миланов, Кайо и Флориан Камбери, които имат качествата да победят отбор от класата на Базел.

Поглеждайки към последните 5 мача между Базел и Грасхопърс, виждаме че домакините имат цели 4 победи и само 1 загуба, но днес те нямат за какво да играят, докато положението при гостите е на живот или смърт.

Прогноза – 2

Коефициент – 3.30БЕТ365

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023