Прогноза за Македония – България – Приятелска среща

прогноза за Македония - БългарияВъзпитаниците на Ивайло Петев ще изиграят още една много важна контрола, която да покаже моментното състояние на тима и разбира се, да се използват нови играчи и схеми. След победата над Португалия, „трикольорите“ са с приповдигнато настроение, но Македония е корав отбор, който със сигурност ще окаже сериозна съпротива.

В последните си 2 приятелски срещи, македонците допуснаха 2 загуби с по 1:0, съответно от Ливан и Словения. Голямата звезда на домакините е Горан Пандев, който натрупа много голям опит в Италия, но не трябва да подценяваме качествата на Илия Несторовски, Иван Тричковски, Александър Трайковски, Ванче Шиков и Леонард Зута.

Ивайло Петев отново ще заложи на натурализирания Марселиньо в предни позиции, a него може би ще видим отново Димитър Рангелов, на когото се разчита заради високият му ръст. По крилата ще са Спас Делев и Ивелин Попов, а в халфовата линия Светльо Дяков и Михаил Александров. На вратата ще бъде героя от мача с Португалия – Владо Стоянов, а пред него в защита ще са Бодуров, Миланов, Страхил Попов и Васил Божиков.

Македония и България не са се срещали на официално ниво, като имат само 3 мача помежду си, като всичките са контроли. От статистиката виждаме 2 победи в полза на България с по 1:0 и 1 победа за Македония, съответно с резултат 2:0. Както виждате това е един доста оспорван и равностоен сблъсък, като допълнителна емоция дава и съседството на двете държави.

Начален час: 20:00

Прогноза – 2

Коефициент 2.60 Спортингбет

Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2023