Bet365

Линк за вход в Bet365

Букмейкъра получи лиценз и вече можете да се регистрирате без никакви проблеми!!!

Регистрирайте се в Bet365

Когато стане въпрос за онлайн залаганията, един от най-често споменаваните букмейкъри е Bet365. Базираната в Обединеното Кралство компания е предпочитана от над 6 милиона човека по света, което я прави една от най-добрите в бранша си. Компанията вече разполага с разрешение от ДКХ да оперира свободно на нашият пазар.

Интерфейс на Bet365

Нека започнем това ревю с първото нещо, което се набива на очи, когато влезем в сайта – интерфейсът. Прост, но приятен за окото, сайтът е изключително лесен за навигиране и бързо можете да намерите търсената от вас опция. Сайтът е достъпен в над 200 държави и е преведен на 17 езика, което го прави предпочитана дестинация за хора от целия свят.

Обслужване

Независимо от това, че играчите влизат през актуален линк за bet365, то сайтът разполага с опцията Чат на живо, благодарение на която може да се свържете незабавно със служител на компанията, който е готов да отговори на всичките ви въпроси. Понякога може да има и недоразумения с българските служители в този отдел, но в повечето случаи получавате адекватен отговор. След регистрацията ви има няколко начина да се идентифицирате – можете да въведете код, който ще получите по пощата, да въведете номера на личната си карта или чрез телефонен разговор със служител.

Депозит и теглене на пари в Bet365

Преди да започнете да залагате трябва да депозирате сумата, с която ще го правите. Сайтът поддържа кредитни и дебитни карти (Visa, MasterCard, Delta, Electron Switch), Western Union, както и така наречените еWallets (Moneybookers, Netteler). Сайтът предлага и много валути, сред които е и българският лев, така че не е нужно да сменяте валутата в долар или евро, както при някой други букмейкъри.

 

Сигурност

Сайтът използва сертификат за сигурност Thawte SSL web server, който криптира личните ви данни, включително и тези на дебитните и кредитните карти, така че може да се чувствате защитени и сигурни за финансите си.

Залози на живо

Определено един от най-големите козове на компанията е системата им за залагане на живо. Няма да е преувеличено ако кажем, че тяхната конзола за залози на живо е най-добрата от всички букмейкъри. Може да избирате от близо 4000 събития, които включват какви ли не спортове. Естествено трябва да сте добре информирани за събитието, на което залагате, затова Бет365 ви предоставя възможността да гледате на живо онлайн предавания на срещи от различни спортове. За целта е нужна само регистрация в сайта. Ако си падате по статистическата страна на залозите – не се тревожете. Може да намерите огромно количество статистики в самия сайт, без да се налага да отваряте допълнителни такива и да превключвате от сайт на сайт, само за да видите класирането или последните мачове на отборите.

Обобщение

  • Прост и приятен за окото интерфейс
  • Много добри коефициенти
  • Нисък минимален залог
  • Широка достъпност на сайта
  • Удобни методи за плащане и теглене
  • Излъчване на спортни събития на живо
  • Огромен брой пазари, на които можете да залагате
  • Невинаги задоволителни отговори в Чат на живо

Независимо дали сте начинаещ или напреднал в залозите, Bet365 е страхотен избор и в двата случая. Един от най-популярните и добри букмейкъри в света, едва ли има от какво да се оплачете. Ако се чудите дали сайтът поддържа и мобилна версия и какви са различните видове спортни залози не се безпокойте, скоро ще има отделни статии и за това.

Повече за Бет365 в интернет пространството можете да научите от Wikipedia или да ги последвате Twitter:

Автор Прогнози24
Дата 2017-04-19
Ревю на Bet365
Оценка 5/5
Футболни прогнози, новини и ревюта на букмейкъри - Prognozi24.com © 2022